söndag 25 augusti 2013

En älskad hund

Vår älskade Yambo

Det är klart att man tycker att ens hund är den allra finaste på denna jord oavsett vad någon annan tycker. Men det är roligt att så många andra tycker likadant. Både igår och vid andra tillfällen, så har många stannat till och sagt att vår hund är så fin. Folk tycker att han är stor, stilig, vacker och att han verkar vara så snäll. Sedan undrar de vad det är för en ras. Det är inte många som känner till rasen hovawart, vilket inte är så konstigt. Rasen är inte så vanlig i Sverige. Jag blir så glad över alla positiva kommentarer om vår älskade Yambo!

14 kommentarer:

 1. Åh vilken fin och stilig bild på Yambo :)

  SvaraRadera
 2. Han är verkligen vacker,Yambo/Nospuss

  SvaraRadera
 3. Här kommer fler positiva kommentarer; Sådan herre,sådan hund, heter det ju,vilket är helt sant. Yambo har fått möjlighet genom framförallt matte tror jag, att utvecklas till den han är idag, ljus och positiv rakt igenom, vacker och trygg.Är ju modig också när han dyker på djupt vatten. (en förebild för många där). Vilken fin sommar han haft!

  SvaraRadera
 4. Missa inte min tävling som jag har tillsammans med nordicfeel där du kan vinna valfri body mist från victoria's secret :)

  direktlänk: http://www.nattstad.se/jennykarlsson?id=9699773
  (Ber även om ursäkt om du fått kommentaren redan eller ogillar såna här kommentarer, kram)

  SvaraRadera
 5. Men han ÄR ju fin, och fint namn med!

  SvaraRadera