fredag 30 augusti 2013

Fredag och Veckans blogg

Jag kan väl inte påstå något annat än att det är verkligen skönt att det är fredag idag. Fredagen är absolut den bästa dagen på hela veckan. Då har man två lediga dagar framför sig. Jag har inget särskilt planerat mer än att det blir en tur till Varberg i morgon. Sedan hoppas jag på ett eller två träningspass. I kväll blir det vin, god mat och bara avslappning. 

PS. Jag har chansen att bli Veckans blogg på Besökstoppen. Det hade varit kul om du ville rösta på Junitjej. Då hade du gjort mig glad! Besök Besökstoppen. I högerspalten röstar du under Veckans bloggtävling. Man kan rösta en gång per dag. DS.


17 kommentarer:

 1. Jag har röstat =)
  Trevlig helg =)

  SvaraRadera
 2. Ja visst älskade fredag är så välkommen. Ha det gott. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Ja det är inkomster och utgifter som gäller. ;) Och det kan man väl säga om alla dessa dietskrivande författare också - dom vill ha inkomster.

  SvaraRadera
 4. Sv: Ja...det behövs nu i höst:) Ha en trevlig helg nu!

  SvaraRadera
 5. sv: Tusen tack:)

  Ha det nu så fint medan jag är i Grekland.
  kram

  SvaraRadera
 6. Jag lyckades inte hitta var man ska rösta :/

  Är jag helt blind??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du klickar på länken till Besökstoppen. Längre ner i högerspalten, finner du Veckans Bloggtävling. Där klickar du på Junitjej. Hoppas du lyckas!

   Radera
 7. Röstar såklart!
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 8. Röstat!! Verkar vara en kul sida... vad kostar det??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kostar inget att registrera sin sida på Besökstoppen.

   Radera
 9. Röstat :)
  Ha en gooer Lördag!

  SvaraRadera