lördag 24 augusti 2013

Införskaffa nödladdare


Man är iväg en hel dag och man har inte tillgång till ström. Snart har man ingen ström kvar i ens iPhone och det är säkert två timmar kvar innan man kan börja ladda den. Sådana situationer är riktigt jobbiga. Varför då inte skaffa en sådan här läcker nödladdare från Uffes Saker och Ting? Jag funderar skarpt på att göra det.

11 kommentarer:

 1. sv: Det var suuupermysigt, ska dit idag igen tror jag ^^

  SvaraRadera
 2. Nej vad smart! En sån skulle jag helt klart behöva :)

  SvaraRadera
 3. Jag har en sån, dock inte från usot, men den är superbra!!:D

  SvaraRadera
 4. Hej! Guuuud vilken fin blogg, älskar den!! :) Jag har själv startat min blogg ganska nyss och det skulle vara jätte roligt om du sa vad du tyckte genom att slänga in en kommentar! Det skulle betyda guld!

  http://joys.webblogg.se

  Tack på förhand och du har verkligen en suuuuper fin blogg! :D

  SvaraRadera
 5. En sån vill jag ha.Önskar dig en fortsatt bra lördag. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Man är ju så grymt beroende av el och laddare nuförtiden (jag är absolut inget undantag!). Ser ju både fin ut och verkar smidig! :)

  SvaraRadera
 7. Verkligen intressant med en sådan laddare om man inte har tillgång till ström
  Ska kolla sidan du gav länken till
  tackar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att fler tycker att detta verkar intressant!

   Radera
 8. Tack snälla! Hoppas du har en bra helg =)

  SvaraRadera