lördag 17 augusti 2013

Nya naglar på stan


Mina nya naglar

Idag åkte jag in till Göteborg för att fixa mina naglar. Eftersom min nagelteknolog just nu har semester, blev det att jag gjorde det hos Anemonen spa istället. Eftersom jag ändå inte vill ha så långa naglar, fick det bli shellack. Det var inte enkelt att välja den finaste nyansen bland alla färger. Tills sist blev det rosa.

Rosa eller svart

Efter att naglarna var klara, blev det en runda på stan. Jag hade ett presentkort på InterSport som jag vill utnyttja. Denna jacka från McKinley reades ut. Här fick jag också göra ett val. Rosa eller svart? Rosa är en härlig och kul färg, medan svart passar till allt och är en praktisk färg. Gissa vilken färg jag valde?

Det blev mer shopping. Jag saknade något långärmat, så det blev en tröja på MQ. Strumpbyxor och trosor inköptes på Lindex. 

Vackert väder

Nu var magen hungrig! Jag gick ner till Packhuskajen. Det är så mysigt att gå där så här års. Nu pågår Kulturkalaset, så nu var det extra livat. 

God mat!

Att välja maträtt var mycket enklare än att välja färg på jackan. Det blev kolgrillad kyckling med potatis- och grönsallad. Det  var väldigt gott, men jag orkade inte äta upp allt.

Nu väntar jag på telefonsamtal från min man som har ställt upp i cykelvasan. Hoppas att loppet har gått bra och att han framförallt är hel!23 kommentarer:

 1. Så snyggt & va mysigt :)
  /Kram Annmi

  SvaraRadera
 2. Vilken "braig" dag!!!
  Det är minsann inte lätt att alltid behöva välja! Jag hade absolut sagt den rosa jackan.....men själv, förmodligen köpt den svarta (fegis jag)
  Sv. Joo, det är så hemskt.......min mail och blogg har blivit kapade. Någon har "stulit" min blogg, och därefter anmält mig för att ha tagit den. Allt är borta.....det går inte att komma i kontakt med någon alls. Varken i Sverige eller USA. Har t o m skickat BREV till huvudkontoret för Google....utan svar :-(

  Man blir så ledsen
  /Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt att någon kapade din blogg! Man kan ju undra varför.

   Det blev den rosa.

   Radera
 3. Nu känner jag inte dig men det är alltid kul med tävlingar. Helst med två möjligheter. Det kan bli rätt eller fel. Den rosa var tuff på dig men jag gissar på svart och har säkert fel. Hoppas att det gick bra för din sportiga man.
  Ps. Tack för din kommentar på min blogg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev den rosa jackan, men valet var inte så enkelt.
   Det gick bra för min man och nu har jag honom hemma igen.

   Radera
 4. svart tror jag skulle jag ta, men ta den du känner för:)
  svar: okej, jag följer dig som nummer 306, nu är det din tur:)

  SvaraRadera
 5. Rosa? :D

  sv; Viiiisst, så himla gott med mozzarellaost.

  SvaraRadera
 6. Hur gick det för mannen?? Svart tror jag färgen blev på jackan=)) Borde varit i Göteborg nu då!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mannen är väl inte helt nöjd med tiden, men han genomförde hela loppet och han kom hem helskinnad. Det är det viktigaste!
   Jag valde den rosa jackan.

   Radera
 7. Det låter som om du hade en härlig dag !!
  Blev det en svart måntro ? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte lätt att välja jacka, men till slut valde jag den rosa.

   Radera
 8. Godmorgon, hoppas att du får en fin dag :)

  SvaraRadera
 9. hehe tackar.:)

  både den rosa och den svarta va fin...svårt val.. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ett svårt val, men jag valde till sist den rosa.

   Radera
 10. Riktigt snygg rosa färg på nagellacket! :)
  <3 Jennie

  SvaraRadera
 11. Den rosa jackan var jättefin! Jag hoppas att du valde den! :)

  SvaraRadera
 12. Snygg färg på nagellacket :)

  SvaraRadera