tisdag 27 augusti 2013

Redigera på nätet!


Visst är det kul att publicera fina bilder på ens blogg? Oftast brukar jag publicera bilder på bloggen, som jag har kanske har justerat med någon fotoapp på min iPhone. Det är smidigt och det blir hyfsat snyggt.

Men ibland publicerar jag ju bilder tagna med min kamera och nu har jag hittat enkla bildredigeringssidor på nätet, som jag vill tipsa om. Du behöver alltså inte ladda ner några program. Smart! Ibland kan jag behöva beskära bilden eller så ska skärpan förbättras något. Med dessa sidor kan jag lägga till text, figurer och ramar. Jag kan också göra fina collage.

Jag rekommenderar följande sidor:

piZap

fotor.com

PicMonkey

Photo Collage

LunaPic

iPiccy

beFunky.com

Ribbet

Hoppas du hittar ett favoritprogram!
Om du endast vill lägga in en cool text på bloggen, så kan du göra det på följande sidor:
cooltext.com

Supalogo

7 kommentarer:

 1. Vilka bra tips! :) Härligt med redigeringsappar och -sidor som inte kostar.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipsen!
  I min mobil har jag flera fotoredigeringsappar men just i datorn använder jag mig bara av iPhoto och Picasa. Skall spana in dina tips.

  SvaraRadera
 3. Vilka söta pingviner! Älskar dessa söta små varelser :)

  SvaraRadera