torsdag 22 augusti 2013

SkolfotograferingIdag har vi haft fotografen på besök hos oss på skolan. När jag själv var elev, tyckte jag att fotograferingen var en av höstterminens höjdpunkter. Helst skulle man ha helt nya kläder och håret skulle ligga helt perfekt. Som lärare känner jag att det är önskvärt att det går fort och att tiderna hålls. Känner man till tidsförskjutningen, väljer man helst att stanna kvar i lärosalarna för att jobba. 

Det ska bli spännande att få det färdiga resultatet om några veckor. Får hoppas att ingen elev blundar på bilden.

11 kommentarer:

 1. Jag längtar till första gången då jag som lärare får fotas tillsammans med mina elever. Men det handlar inte så mycket om att jag vill stå framför kameran som att höra till.

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte om jag lyckades, du kanske kan tala om det för mig? Jag gjorde nyss mitt första videoinlägg liksom ^^
  http://aaroose.blogg.se/2013/august/videoinlagg.html#comment

  SvaraRadera
 3. åh vilken härlig blogg, här ska jag kika in mer!! sugen på tävling? kika då in min blogg, Xx

  SvaraRadera
 4. vad kul med fotograferingen =D

  SvaraRadera
 5. SV: tack så mycket :)

  mysig blogg! /filippa

  SvaraRadera
 6. Jag tycker alltid att det är spännande med skolfoto :)

  SvaraRadera
 7. Det är skillnad på att vara framför kameran, bakom kameran och vara en lärare som vill ha fungerande lektioner. På min tid fotograferades vi bara i trean, sexan och nian under grundskoletiden. Nu finns det pengar med i allt. Ha en fin helg

  SvaraRadera