söndag 11 augusti 2013

TRÄNING MED MIN MAN

Rejält svettig!

Idag stack vi iväg till gymmet efter att maken bytte däck på sin cykel tillsammans med en kompis. På gymmet började vi båda två att värma upp på roddmaskinen. Vi körde 10 minuter. Det var ett tag sedan jag körde roddmaskin. Då tyckte jag att det var den roligaste uppvärmningsformen. Jag tycker inte det längre, men samtidigt känns den väldigt effektiv. Efter roddmaskinen fortsatte jag uppvärmningen/konditionsträningen på crosstrainern. Även där körde jag 10 minuter. Maken valde löpbandet istället. Nu var jag rejält uppvärmd och tog mig styrketräningen. Det blev rygg, biceps/triceps och ben. Nästa gång måste jag köra magen! 

Att träna tillsammans med sin man är riktigt roligt. Även om man inte kör exakt samma grejer, så är man ändå där ihop. Det är enklast att få våra träningspass ihop på helgen. Under vardagarna är det inte lika enkelt.

Biff med wokade grönsaker

Tänk så gott det smakar med mat efter att man har tränat hårt! Trots att det var lite kallt och blåsigt idag, satt vi ute och åt. Jag huttrade allt lite. Efter att ha fått en mätt mage, var det skönt att gå in igen. 

23 kommentarer:

 1. Jag och gubben brukar också träna tillsammans, men under semestern har vi varit lite lata. Ha ha !
  Dax att sätta igång igen.
  Ja, tänk att maten smakar så mycket godare när man varit och tränat !
  Ha de gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen roligt att träna tillsammans med sin partner.

   Radera
 2. Ett rejält pass är precis vad man behöver ibland! :)

  SvaraRadera
 3. Kul att ni delar fritidsintresse, då är det roligare och så hinner man ju ses mer på fritiden. Kram

  SvaraRadera
 4. Mysigt... att träna tillsammans. Här är det pw Som gäller när vi är tillsammans.

  Vi har inte frusit idag. Lunch och middag ute på altan och bikini på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Powerwalks är också kul!
   Vad härligt att ni har haft det varmt hos er.

   Radera
 5. Kul när det går att träna tillsammans. Jag och min man ar mest våra snabba och långa promenader tillsammans, men de ä guld värda. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Härligt med träning! Jag längtar till att få rutin med gympapassen nu snart igen efter sommaren! :)

  SvaraRadera
 7. Numera hittar du mig här och varför kan du läsa om på Nattstadsbloggen. Slipper all form av reklam här och kan köra mitt rejs, så jag stannar här nu. Orkade inte med tusen reklamkommentarer som damp ner i min blogg så fort jag hade publicerat ett inlägg. Å all annan blinkande reklam. Så får det bli. Flyttar inte med min gamla blogg utan behövde en nystart!

  SvaraRadera
 8. sv: åh tack, jag är mäktastolt över att jag har gjort glasen själv, verkligen :D

  Min man hatar att träna så han brukar simma. Jag kan inte simma så bra. Så vi kan inte träna ihop. Verkar härligt dock :)

  SvaraRadera
 9. Kul att ni tränar ihop =D

  Jobbar man så mycket som jag gjort denna veckan, 6 av 7 dagar, så blir det inte mycket tid över för bloggen :)

  SvaraRadera
 10. Tack för din omtanke och kommentar hos mig om finaste Sune!

  SvaraRadera
 11. sv: Tack för frågorna i frågestunden, det kommer svar på dem imorgon :) Idag råkade tiden springa iväg helt enkelt... känns som att det går så himla snabbt allting! Snart börjar jobbet. Hihi!

  SvaraRadera
 12. Vad roligt! Här blir det massa hundpromenader med lite lite joggning emellanåt. Det duger för mig. :)

  SvaraRadera
 13. Ja visst är det härligt att träna tillsammans men mannen! Jag älskar det.
  <3

  SvaraRadera
 14. Äntligen hittat din blogg igen

  /Sus

  SvaraRadera
 15. Härligt med gemensamma träningspass! I blandras det extra skönt att vara två som tränar så att man kan hjälpas åt att pusha och peppa varandra...
  Tack för dina kommentarer, alltid kul!
  www.karinsundell.blogg.se

  SvaraRadera
 16. Hejja hejja på dig =)... har du något belöning efter du har nått ditt mål i vikten??

  Min pappa lovade mig en resa till Frankrike när jag lyckades gå ner, har varit 20kg+ övervikt i början av tonåren och min största revanch var när jag gick på min studentbal å jag hade lyckats *blir lite tårögd av minnet* bli en svan inför alla bitchers =D

  Good lucky to you!

  SvaraRadera
 17. Kul att kunna träna med sin man! Jag kämpar med att få igång min och nu gör vi iaf " Göteborgsklassikern" ihop för andra året. Fast han tränar inte direkt för de tre loppen och det är ju den där träningen varje vecka jag skulle vilja dela med honom, iaf något pass.

  SvaraRadera