söndag 15 september 2013

Den 15 september

Idag har det regnat i stort sett hela dagen och jag har haft det lite tråkigt. Jag har haft att göra, så det har inte gått någon nöd på mig. Min man åkte tidigt i morse för att cykla 11,5 mil med start i Grebbestad i ett lopp med sin racer. Läs mer. Senast deltog han i Bockstensturen, men då var det med sin MTB. Då såg det ut så här:


Jag stack till gymmet i förmiddags och körde järnet. Det blev både konditionsträning på cykel och styrka och det kändes allt i mina ben efter passet.
Därefter blev det en tur till Allum för att kika på utbudet av byxor. Det blev ett par svarta på Esprit, men eftersom jag valde att få hjälp med upplägg av byxbenen, får jag vänta ett par dagar innan jag får med dom hem. 

Det blev ett besök på The Body Shop också. Jag behövde en ny duschkräm. Vid köp av två produkter, fick jag en flaska duschkräm gratis. Bodymisten med doft av jordgubb inköptes för att nyttja erbjudandet. 

Min söndag erbjuder också tvätt, disk och dammsugning. Nu är det dags att ladda batterierna inför nästa vecka. 

15 kommentarer:

 1. I min värld låter det ganska skönt med egentid...

  SvaraRadera
 2. Låter som en himla trevlig söndag.

  SvaraRadera
 3. svar: muggen har jag hittat på åhlens :)

  SvaraRadera
 4. Det låter som en härlig söndag tycker jag. Kram anette

  SvaraRadera
 5. Duktig som besökte gymmet! :) Själv ska jag dit imorgon! :)

  SvaraRadera
 6. Låter som en kanondag, vilket bra erbjudande the body shop hade också :)

  SvaraRadera
 7. Jag har också jordgubbsserien på vår/sommaren. Vad är det där för doft i den ljusa flaskan? Ser inte vad det står på.

  SvaraRadera