tisdag 3 september 2013

Det blir inte alltid som man har tänkt sig.

weheartit.com

Min tanke i morse var att jag skulle ge mig och träna på gymmet idag efter jobbet. Min tanke var god. Efter att jag hade rastat hunden och inte var hemma förrän närmare halv åtta, så släppte jag den tanken. Visst, jag hade hunnit, men jag hade fått stressa i mig lite mat och fått stressa i mig lite avslappning. Jag tycker om att få slappa en stund på kvällen, när jag har jobbat hela dagen. På jobbet var det Skoljoggen på schemat, så där fick jag mig en rask promenad åtminstone. Och med hunden blev det en promenad på 1,5 h. Jag får hoppas att det blir träning

Fortsätt att rösta på Junitjej fram till och med torsdag. Det hade ju varit roligt att bli Veckans bloggBesökstoppen!  Jag blir glad för varenda röst!


15 kommentarer:

 1. Ja ibland är det skönt att bara få åka hem direkt efter jobbet och slappa =D. Ja det är synd om honom faktiskt, känner mig maktlös där =(. Men visst han behöver ju inte ligga i sängen, visst. Men tråkigt om det är som jag tror att han blivit skrämd

  SvaraRadera
 2. Jag har ju röstat redan :)

  Ja verkligen, tack :)

  SvaraRadera
 3. Fast långpromenad är också träning.

  SvaraRadera
 4. Nu har jag klickat en röst på dig :)
  Lycka till !

  SvaraRadera
 5. SV: Självklart var jag in och la min röst på dig :)

  SvaraRadera
 6. Oh, men det måste räknas som motion!! =))

  SvaraRadera
 7. Inte roligt när man får stressa sådär!

  SvaraRadera
 8. Promenader är också träning!

  SvaraRadera