fredag 20 september 2013

Känner mig långhårigSå frustrerande det känns, när håret bara hänger. Det känns långt och det känns svårt att forma. Tid hos frisören har jag inte förrän den 1 oktober. Det känns så avlägset, men jag får bita ihop. Jag ser verkligen framemot frisörbesöket. Då blir det klippning och slingor!

5 kommentarer:

 1. För att ha kort hår så är det nu långt, men för att vara långt så är det kort haha:) Det går fort tills du är hos din frisör ska du se.

  SvaraRadera
 2. Jag tog saken i egna händer i tisdags... Jag färgade och gick lös med urtunningssaxen. Har missat på nåt ställe, men det får duga tills vidare. Kan erkänna jag hellre hade gått till frissan.

  SvaraRadera
 3. Sv: ja hembakt är alltid lika mumsigt!! :)

  SvaraRadera
 4. Tycker du är fin:) men förstår dig iallefall!

  SvaraRadera
 5. något att se fram emot. Trevlig fredag. Kram anette

  SvaraRadera