lördag 7 september 2013

Personligt rekord


Jag älskar mina rosa cykelglasögon!

Jag funderade på om jag skulle välja gymmet eller cykla idag. Tills sist valde jag att cykla med tanke på det fantastiska vädret vi har. Det gäller att passa på att vara ute så mycket som möjligt nu, för det kan ju börja  regna och blåsa ständigt. 

Personligt rekord!

Det blev en runda på drygt 2 mil. Samma runda har jag cyklat ganska många gånger, men det har aldrig innan känt så enkelt som just idag. Tidigare har det  tagit ungefär 10 minuter längre plus att jag kunde ha en tyngre växel under den jobbigaste backen. Jag borde kanske ha cyklat längre, då det kändes så lätt. Min man får lära mig nya rundor på 2-3 mil. Omväxling förnöjer, heter det ju!

14 kommentarer:

 1. Woow, sjukt bra Karin, borde skaffa mig en cykel också, även om jag inte riktigt gillar att cykla så är det väldigt bra motion, så jag får väl get over myself ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föredrar att cykla framför att springa. Det är mer skonsamt också.

   Radera
 2. Härligt **Grattis**
  Så glad & fin du är på fotot :)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Tack. Det är härligt att bli starkare!

   Radera
 4. Grattis och bra jobbat cooling där. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Ja visst har vädret varit helt underbart! Vi har njutit av solen både på dagen och kvällen. Kram Nina

  SvaraRadera
 6. Ja det kan jag tänka mig :) Jag föredrar främst powerwalks, men skulle gärna cykla för lite vardagsmotion :)

  SvaraRadera
 7. Cykla är livet! :) Cyklar ni inte tillsammans du och M? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just denna lördag jobbade maken, så jag fick cykla själv. Jag och M har cyklat ihop några gånger, men vi cyklar inte alls på samma nivå och har heller inte samma typ av cykel. M cyklar med sin racer på landsväg och då går det fort. Det är är inte så kul att behöva "bromsa" honom.

   Radera
 8. Heja! Det är så himla kul med träning, då man känner att man förbättrar sig. Cykla är kul, mycket roligare än att springa.

  SvaraRadera