tisdag 24 september 2013

Sportbh önskas


Något, som är lika nödvändigt som ett par bra träningsskor, är en stadig och snygg sportbh. Det är inte särskilt roligt att lägga pengar på det, eftersom det ändå inte är något som syns under tröjan.  Att välja vilken man ska ha, är heller inte särskilt lätt.

1. Run Sports Bra från WomensSportwear.
2, Movement från Swegmark.
3. ShockAbsorber Ultimate Gym Bra från Womens Sportswear.
4. Cool Reflection från Swegmark.
5. Freya Active kommer från BhPia.

Vilken ska man välja? Vadderad? Med eller utan bygel?

16 kommentarer:

 1. Det låter inte skönt med bygel... Hoppas du hittar rätt. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. jag använder Pierre Roberts som säljs i vanliga ica och coop-butiker. Skitbra. Och snygg. Och bra pris

  http://smartsontestpilot.se/pierre-robert/om-testprodukten/#.UkF5m9LIZbE

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar inte sportbh´s som inte säljs i kupstorlekar.

   Radera
 3. Riktigt fina du hittat!
  Personligen hade jag valt en utan bygel...

  SvaraRadera
 4. Utan bygel passar mig bäst, men så är jag småbystad också.
  Just nu får du en rabattkod på träningskläder hos Sportstyler inne hos mig, bara som ett litet tips nu när jag ser att du är ute efter en sport-bh.

  SvaraRadera
 5. Jag har tyvärr inget bra råd att komma med här!

  SvaraRadera
 6. sv: visst är dom :)
  //sarajosefin.blogg.se

  SvaraRadera
 7. japp visst e de, ja e gravt beroende va glass

  SvaraRadera
 8. Alltid svårt med sportbhn, jag kör på utan bygel, vadderad och en som håller tuttarna på plats.
  Tråkigt att en sportbh kostar så mycket, men värt det om man är nöjd! :)

  SvaraRadera
 9. Mitt svar blir att jag kanske inte kollar på filmer hela tiden. Jag älskar film. Men jag är en samlare av film. Precis som någon som samlar på bokmärken, böcker eller ugglor. Det innebär således att jag kan begrunda mina filmer etc, inte att jag behöver kolla på dem. Ser ett värde i själva samlandet.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker 1 eller 3 an..!

  MB

  SvaraRadera
 11. bygel är ju skönt så brösten är på plats, sen röda är väldigt finr :)  Va med i veckans blogg. vinnaren få en plats i min bloggmeny i en vecka! :)


  http://aschmandas.se/blogs/27100678/veckans-blogg-v39-vinnareny-omgaang.htm#WriteComment

  SvaraRadera
 12. Jag föredrar vadderade utan bygel. Speciellt nu när det börjar bli kallare ute så är det skönt med ett extra skyddande lager. Det var tex toppen att ha när jag åkte Vasan förra året!

  SvaraRadera
 13. Jag gillar Stay in Place bäst, där kan du välja storlek (omfång samt A, B, C kupa o s v. Jag är väldigt bredaxlad och kör L i omkrets, det motsvarar 80-85 tror jag. De har tabeller för mer info. Säljs på Sportamore t ex. Jag har exakt samma storlek som vanlig BH och den sitter som ett smäck. Extra plus för att man inte behöver spänna/knäppa den i bak, utan drar den över huvudet. Finns både med och utan vaddering, jag har både och.
  Lycka till!

  SvaraRadera