fredag 13 september 2013

TGIF


free glitter text and family website at FamilyLobby.com
Jag älskar jobbet, men jag måste medge att det är skönt med fredag. Jag har känt mig trött den här veckan, fast att jag har sovit bra. Jag känner mig faktiskt piggare på måndagar än på fredagar. Är det någon som känner igen sig i det?Det som är inbokat i helgen är att vi ska på kalas på lördagen. Sedan måste det bli träning! Jag vet ännu inte om det blir cykling eller gymmet. Kanske det till och med blir både och. Det får vi se.

Ha en trevlig helg!

11 kommentarer:

 1. Ja fredagar är man oerhört trött på, på måndagar är man mest seg och lite uttråkad bara hehe

  ha nu en underbar helg

  SvaraRadera
 2. Det är väl alltid skönt att vara ledig... att man sen gillar sitt jobb är ju en stor bonus! =))

  SvaraRadera
 3. Trevlig helg! Hoppas att det blir en lagom blandning av träning och vila. :)

  SvaraRadera
 4. haha ja man får väl köra dit för att tanka :)

  SvaraRadera
 5. Jag jobbar ju vissa helger och är ledig andra =)
  trevlig helg.

  SvaraRadera
 6. Tycker med att det är skönt med fredag och helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fredagen är den bästa dagen på hela veckan!

   Radera
 7. Underbart med helg!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera