söndag 8 september 2013

Tupperware

Detta collage skapade jag med hjälp av PicMonkey

En kollega är värdinna för Tupperware. Det var ett tag sedan jag själv var värdinna på sådana här partyn. Nu är jag lite sugen på att beställa någon/några produkter. De är ju så himla bra, men jag tycker det är onödigt att köpa just deras fryslådor (tänker på priset), för det blir ändå äckliga efter ett tag. Jag har skapat en broschyr över de produkter som jag är intresserad av. Finns det någon som har erfarenhet av dessa?

9 kommentarer:

 1. Ohh dem har ju jättebra grejer, helt otroligt vad min mamma hade partyn och sådant förr, men man har ju många bra grejs därifrån med =D

  SvaraRadera
 2. Nu var det många år sedan jag var på ett tupperwareparty. De har ju helt klart snyggare saker än då jag köpte. Typ för 100 år sedan...

  SvaraRadera
 3. Jag gillar hemma partyn och Tupperware är ju lite retro haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Kul! Vet att min mamma gick på sånt förr

  SvaraRadera
 5. Jag har matlådan, men min är blå. Har alltid Tupperware till matlåda, då de är täta och bra. Inget spill i väskan.

  SvaraRadera
 6. Tupperware är det väl livslång garanti på!? =)
  Superbra!

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag vill tipsa om sjukt bra produkter, från Oriflame Cosmetics :) Har du hört talas om det? :) Det finns ju allt från hudvård till accessoarer, till smink, till babyprodukter och mycket mer! Här är deras sida om du skulle vilja handla hem produkter till bra pris: http://beautystore.oriflame.se/90100046

  Om du vill handla från sidan tycker jag du ska höra av dig till mig, så får du en rabattkod också :D

  Om du är intresserad av en extra hobby/jobb angående Oriflame så kan du kontakta mig på bloggen eller min mail. Kramar Sanna Suomela - Egenföretagare & återförsäljare av Oriflame

  SvaraRadera
 8. Åh tuppeware är alltid bra! :)

  SvaraRadera