torsdag 24 oktober 2013

Att hinna med


Kämpa på!
Jag hatar när man inte hinner med det man helst vill. De två senaste veckorna har jag inte tränat särskilt mycket mer än just på helgen. Jag vill absolut träna under arbetsveckan också, men det har vari långa dagar på jobbet eller annat man har varit tvungen att utföra efter arbetstid, så man inte har hunnit med träningen. Det känns inte särskilt roligt när det är så. Att träna kanske två kvällen under arbetsveckan och sedan på helgen, är idealet för mig. Snart är det helg och då ska det bli träning av på något sätt!

16 kommentarer:

 1. Kunde se klippet nu, så det var nog bara datorn så muppade sig just då!

  nej, jag hoppas inte det heller, men ja jag tror nog han uppfatta vi inte passa ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att du kunde se klippet nu! Så trist att han verkade vara galen.

   Radera
 2. Ja, usch, jag är glad han inte fick mitt nummer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra att ni träffades på en mer allmän plats.

   Radera
 3. Verkligen tråkigt när man inte hinner!! Hoppas det blir en toppen helg=)) Skolan går ok;)

  SvaraRadera
 4. Ja det är tråkigt när det kör i hop sig... jag springer tre ggr på vardagarna om allt funkar som det ska. De mornar jag börjar sent samt de dagar jag slutar halv- eller heltidigt. Men ibland har man omkastade skift, ibland möten eller andra åtaganden på em/kvällarna så det inte funkar. Då blir jag nästan frustrerad. Jag försöker att inte boka in frissatider och sånt på mina dagar där schemat lämnar utrymme för antingen morgon- eller em-träning.

  SvaraRadera
 5. ja de e inget kul me regn, men de e bara att gilla läget

  SvaraRadera
 6. Jag ska ner på stan imorgon, på lördag blir det bara att njuta, jobbar söndag mellan 11-20.
  Fortsätter sedan att jobba en himla massa nästa vecka :)
  Vad ska du göra i helgen?

  SvaraRadera
 7. Hoppas du finner tid för din träning:)

  SvaraRadera
 8. Men det värsta är att för mig tar det ännu längre tid....och det är alldeles för lätt att ge upp på vägen kan jag känna...

  SvaraRadera
 9. jag och min pojkvän har frågestund på min blogg, så det skulle vara jätte roligt ifall du frågade nånting!

  SvaraRadera
 10. Det handlar bara om prioriteringar..

  SvaraRadera
 11. Bra, då vet man! Det är bara att fortsätta träna! :)

  SvaraRadera
 12. Hoppas du får din tid för träning ...
  Svar... Lusten för blogga finns men tyvärr inte orken p.g.a personliga skäl

  /Fredagskram

  SvaraRadera
 13. ja här har min träning också avtagit hoppas på att komam igång igen

  SvaraRadera