onsdag 23 oktober 2013

Få fler kommentarer

Alla gillar väl att få kommenterar i ens blogg? Jag älskar det! En del kommentarer kan ju nästan kvitta, men de allra flesta kommentarerna uppskattas otroligt mycket.


Kommentera andra bloggar. 
Genom att kommentera andra bloggar, så är det fler som hittar just din blogg och därav kan du fler kommentarer. Det viktiga här är att du kommenterar rätt.

Skriv frågor. 
Skriv frågor i inläggen. Då är det lättare för läsaren att skriva en kommentar och det engagerar läsaren mer.

Svara på kommentarer. 
I möjligaste mån ska du försöka svara på kommentarer du får. Då brukar de flesta läsarna kommentera igen. Jag brukar inte endast svara på frågan eller kommentaren här på min blogg genom svarsfunktionen, utan jag brukar även svara i läsarens blogg.

Kommentera rätt. 
Kommentera inlägget och skriv inget som inte rör själva inlägget. Jag har flera gånger fått frågor om vad jag har gjort under dagen, trots att jag har beskrivit dagen i inlägget.  Det känns verkligen tråkigt om läsaren inte läser inlägget så ordentligt.

"Tävla i min blogg", "Besök min blogg"
Detta är verkligen fel!! Sådana här kommentarer är bland det värsta jag vet. Skriver du att jag ska besöka din blogg, så gör jag det inte. 

25 kommentarer:

 1. Åh allt du skriver är så sant.. jag blir så anti på _ hälsa på hos mig/ska vi följa varandra/tävla på min blogg_ orka, liksom.

  Jag brukar oftast oxå svara på både bloggen och hos frågaren... för ibland kan ju även andra läsare ha nytta av svaret.. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst kan andra läsare ha nytta av svaret!!

   Radera
 2. Du är den som kommenterar mest i min blogg vännen och det är jag tacksam för! Jag skriver frågor, men bara du svarar. Jag skriver med kommentarer här och där periodvis, men får inga kommentarer för det. Dock ökar väl läsarsiffrorna. Tycker det är trist då jag gillar att ha dialog med mina läsare. Men jag bloggar på ändå! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du blir glad över mina kommentarer! Synd att du inte får så många kommentarer själv, men kanske är det så att besökaren inte vet vad de ska skriva till just dina inlägg då inläggen kanske inte fängslar just dom. Men eftersom du bloggar för din egna skull, så gör det ingenting.

   Radera
 3. Så sant det du skriver!

  Vad har du gjort idag? Kolla gärna in min blogg, älskar kommentarer och kanske finns det en tävling för just dig! ;-)

  SvaraRadera
 4. Bra tips! Följer alltid de här "reglerna" :)

  SvaraRadera
 5. Du är rolig, men ärlig och rättvis. Jag kan ju bra håll med dig. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Yez, jag har kikat in bågarna! :) Och sagt vad jag tyckte :)

  Vill man ha kommentarer får man själv kommentera med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man måste själv kommentera om man ska få kommentarer.

   Radera
 7. Håller med! "Besök min blogg" är verkligen trist, men jag tror att det mest är väldigt unga tjejer (inbillar jag mig) som skriver sånt. De besöker inte min blogg för att de verkligen är intresserade, så deras kommentarer kan kvitta, Jag svarar alltid på kommentarer, men jag har inte tid att jämt gå tillbaka till den personens blogg och svara. fast om det känns extra viktigt så gör jag det!

  SvaraRadera
 8. ja ikea kan ja aldrig få nog av :)

  SvaraRadera
 9. Helt sant, så tänker jag med att man får ta sig tid att läsa det som den bloggen man besöker har skrivit, tycker också det är roligare att få en kommentar då. Samt att det är roligare att få en kommentar om det man skrivit också och inte bara om bilden man lagt ut eller så. Sedan stämmer det att man får fler besökare om man tar sig tid att kommentera och läsa det den andra gör. För annars lyser det igenom att den andra bara är ute efter att få en kommentar tillbaka

  SvaraRadera
 10. De är mellan 1år och 2,5år :) Söta små saker, men det är bitvis tufft.

  SvaraRadera
 11. vilka bra tips och håller helt med att det är så man får flest kommentarer!:)

  SvaraRadera
 12. jag reagerar precis på samma vis! Uppmaningar om att en besöka en blogg åker direkt i papperskorgen när det gäller mig. Däremot så brukar jag försöka hinna svara dem flesta!

  God morgon och trevlig torsdag!

  SvaraRadera
 13. Hej. Vad har du gjort idag? Haha skoja bara. Nej, men asså, du har helt rätt. Jag älskar också kommentarer och vore det inte för kommentarerna så hade det inte varit lika roligt att blogga =) Det går i perioder hur mycket kommentarer man får. En period då man kanske inte får så mycket kommentarer kan ju vara ett tecken på att människor har skaffat sig ett liv ;)
  Hoppas du får en bra dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Vilka bra tips!

  Jag är inte alltid så flitig i komentarsfälten. Tyvärr hinner jag inte alltid med det så mycket som jag vill. Känns ju alltid trevligt med en kommentar och det behöver ju inte stå så mycket:-)

  Hoppas nu du får en fin torsdag!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 15. Kan bara hålla med ;)
  /Kram

  SvaraRadera
 16. Håller verkligen med dej, ogillar de där reklamkommentarerna.

  Snygga glasögon du bestämt dej för.

  Kram!

  SvaraRadera
 17. Håller med dig!
  Hatar att få kommentarer med frågor om hur jag mår när jag skrivit det i inlägget /:

  SvaraRadera