tisdag 8 oktober 2013

Temperaturen är högJag vet egentligen inte vad jag ska tycka om det. Vädret alltså. Visst är det skönt att det inte är så kallt ute, men det känns ändå fel. Det är inte normalt att bli svettig i sin lättdunsjacka i oktober. Och visst är det lite konstigt att det inte är kallare under natten? Jag kan sakna behovet av att ta på mig mina skinnhandskar på morgonen. Sedan vill jag heller inte skrapa rutorna på morgonen. Konstigt, man blir aldrig nöjd. 

3 kommentarer:

  1. Näee svårt att placera sig till vad man tycker, men nog tycker jag att det ska vara lite kyligt och krispigt nu faktiskt, för detta blir ju bara fel känns det som trots att såklart det kan vara härligt med. Men skönare att frysa lite än svettas =D

    SvaraRadera
  2. Jag tackar och tar emot. Inga tjocka jackor framplockade - privat. På jobbet åker dock täckvästen fram på moron och sen em.

    SvaraRadera
  3. Helt otroligt men jag är helnöjd. Skönt att det inte är så kallt än. Kram anette

    SvaraRadera