torsdag 3 oktober 2013

Trötta ögon

Idag har det känts bra. Men tidigare i veckan kändes det inte riktigt lika bra. Jag ser inte sämre och jag har inte ont i huvudet. Däremot känns det som om ögonmusklerna känns stela. Jag har alltid haft nedsatt syn på mitt vänstra öga, men jag ser väldigt bra med mitt högra. Jag borde väl kanske undersöka mina ögon, Kanske är det läsglasögon, som behövs för att avlasta det högra... Det är dock svårt att få tummen ur, när man ändå ser bra. 

9 kommentarer:

 1. Vilka vackra ögon du har..underbar färg och ögonfransar att vara avundsjuk på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte mina ögon på bilden. Varför det står Mina ögon är för att inlägget handlar om mina ögon.

   Radera
 2. Hej! Hittade hit via en annan blogg...en sån trevlig blogg du har....kikar vidare lite :)

  SvaraRadera
 3. Aaa det är kanske bra att kolla upp..... Kram anette

  SvaraRadera
 4. Boka tid direkt så blir det av. :) Så fina ögon du har! Ovanligt att se bara ögonen på kort då har man inte någon helhet. Tufft kort!

  SvaraRadera