fredag 4 oktober 2013

Vad gör du regniga dagar?


weheartit.com

De har lovat att det ska bli regn här i morgon. Jag hade en idé om att gå en långpromenad med hunden. Nu tvekar jag. Att gå i regn är inte detsamma som att gå i uppehållsväder, trots rätt kläder. Jag har tränat med min man i kväll, så jag är inte helt säker på om jag har lust att träna på gymmet i morgon också.  
Vad ska man då hitta på istället?
 • Gå på bio?
 • Läsa?
 • Fika med vänner?
 • Pilla naveln?
 • Titta på tv?
 • Skriva vykortshälsningar?
 • Bara vara?
 • Ligga på soffan?
 • Äta godis?
 • Åka in till stan?
 • Shoppa?
Vad gör du helst regniga och lediga dagar?


16 kommentarer:

 1. Är det kallt så sitter jag gärna inne framför brasan med en god bok eller en bra film.....myser alltså. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Film.. och riktigt gooooo middag...

  SvaraRadera
 3. Just nu är det bygga och måla som gäller. Men jag längtar efter att ligga i soffan och läsa en bra bok!

  SvaraRadera
 4. Tranar alternativt jobbar med mina projekt. Finns alltid nagat att gora,mitt problem istallet ar att vi har valdigt mkt sol aret runt och alldeles for mycket kul pa gang att gora..

  SvaraRadera
 5. Jag tänker bara sitta inne och mysa idag! Det regnar inte direkt mycket, men jag behöver lite vila efter veckan som varit! :

  SvaraRadera
 6. Jag ska försöka städa i regnet tänkte jag, men har inte lyckats lyfta röven från soffan än. Fast det är ju många timmar kvar på det här dygnet än ;)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag älskar att se på filmer eller serier när det regnar ute, det blir så himla mycket mysigare av någon konstig anledning! Kan också hända att jag läser en bra bok och dricker te. Älskar regn, hur mysigt som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regniga dagar är verkligen typiska filmdagar!

   Radera
 8. Jag bäddar ner mig i soffan under en filt och läser en bra bok och dricker té. Ibland kollar jag på en bra film eller på tv. Men ut med hunden måste jag ju så det blir några korta promenader då jag får dra honom med eftersom att han verkligen hatar regn (vilket kanske är tur så jag slipper vara ute så länge). Ibland tar jag mig en löprunda (jag älskar att springa i regn). Efter att ha varit ute tar jag gärna ett härligt bad och njuter av att ha fått komma in igen! Sen är det soffan och boken igen! ;-)
  <3

  SvaraRadera
 9. regniga dagar tycker jag det är mysigt att bara ligga inne, ta ett varmt bad och ha lite hemmaspa, se film och få sånt man inte hunnit med under veckan gjort :)

  SvaraRadera