fredag 29 november 2013

Back in business

Idag var jag på jobbet igen. Jag var dock inte 100%-igt frisk, men jag tänkte att en dag extra hemma inte hade gjort någon skillnad. Sedan längtade jag dessutom till min arbetsplats!  Jag är fortfarande tät i näsan och det känns i bihålorna, men det går åt rätt håll i alla fall.

På jobbet har vi idag bland annat firat första advent. Det gjorde vi i kyrkan. På väg dit gick vi i fackeltåg, vilket är en trevlig tradition. 
Present till värdparet
I kväll är vi hembjudna till ett annat par på glöggkväll. Det ska bli mysigt! Det kommer jag att orka, för det kommer bli en lugn och inte en alltför sen kväll. 

9 kommentarer:

 1. Kul och mys med glöggkväll :)
  Hoppas presenten blev uppskattad :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att kvällen blev trevlig! Skönt att vara igång med jobb igen, nu är det bara träningen kvar. ;)
  Jag har köpt cykelskor i dag, har du såna? Din man som cyklar så mycket, har det säkert va?
  Ska bli kul att testa dem på spinning nästa vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag har inga cykelskor, då jag inte har sådana pedaler på min cykel. När jag körde spinning ofta för många år sedan, skaffade jag mig ett par. Tyvärr fick jag sälja dom efter ett tag, då jag tyckte de var obekväma. Kanske det hade känts annorlunda med ett annat par. Min man har sådana, då han är ute på sina långa lopp.

   Radera
 3. Det är ju så tråkigt när dom där förkylningarna inte vill ge sej! Hoppas du får en fin kväl=))
  Gästbloggen kan vara allt från "reklam" för din blogg, något du brinner för eller något du inte vill skriva hos dej=)) Kram! (man får göra fler om man vill;)

  SvaraRadera
 4. Synd med förkylningen, hoppas det blir bättre! Och vad mysigt med glögg-kväll! :)

  SvaraRadera
 5. Skönt att du är på banan igen. Ta det lite easy bara nu i början så du inte åker dit igen...

  SvaraRadera