fredag 22 november 2013

Första julpyntet


Snart slår det ut.
Igår kunde jag inte låta bli att köpa hem två hyacinter. Det är kanske lite tidigt, men jag vill hinna med att känna hyacintdoften innan det är försent. Hyacintdoften känns verkligen julig på något vis.Så vi kan ju säga att det först julpyntet hemma hos oss blev just hyacinter. 

Har ni börjat pynta än?

13 kommentarer:

 1. Underbart! Hyacinter är verkligen juliga :) Här hemma har vi också börjat pynta lite smått. Det ger en så mysig känsla.

  Tack snälla du för de fina orden om min blogg, det gör mig glad :)

  Hoppas att du har en fin fredag <3 Jennie

  SvaraRadera
 2. vad mysigt med julpynt.. nästa helg åker nog någonting fram här hemma med ^^ jaa jag gillar verkligen de där tightsen :D annorlunda!

  SvaraRadera
 3. SV: Jaaa, lite läskigt ansikte dock (a)

  SvaraRadera
 4. Hyacinter är ett måste för mig till jul. De luktar ju så gott!

  Nej, vi har inte börjat julpynta ännu. Jag gör inte det förrän strax innan julafton. Förutom adventsljusstakarna då. Krans på dörren sätter jag upp i december.

  SvaraRadera
 5. I min familj julpyntar vi inte :) Eller jo, mamma och pappa gör ju, men jag har inte pyntat sedan jag flyttade hemifrån. Möjligen i köket, en gardin och något ljus.

  SvaraRadera
 6. Hyacinter är ju så vackra. Jag har inte börjat pynta än, men det kliar verkligen i fingrarna
  när man kikar in på alla bloggar :)
  Önskar dig en trevlig helg.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Än har vi inte börjat pynta men det börjar bli dax

  Jag tycker inte att det är farligt med Hedenhösarna på min tid när jag växte upp och läste så hette det så och vi måste oxå se att H-hös var långt före oss

  Ha en fantastisk helg

  SvaraRadera
 8. Vill väl oxå tillägga att dt var vad man fick lära sig tjurar blev arga när dom såg röda saker.. Men nu vet vi att dom är färgblinda så dom ser bara ljust och mörkt

  SvaraRadera
 9. Åh jag äääälskar ju julen, så tycker det är helt okej att börja tidigt. Ja mer än okej. Än har inget åkt fram hos oss, men det kliar i fingrarna. Baaara någon vecka kvar, får intala mig det ;) kram

  SvaraRadera
 10. Älskar doften av dessa. :)

  SvaraRadera
 11. Min första har snart blommat ut. Har två till som ska ställas fram i kväll.

  SvaraRadera