tisdag 19 november 2013

Instagram = matbilderKänner ni igen er i det här? Jag vet att jag inte är ensam med att fota maten, eftersom jag ser hur många matbilder som helst på instagram. Det är väl både på gott och ont. Det är väl kul att kunna inspirera andra med sina matbilder (man blir ju hungrig/sugen om det ser gott ut!), men det tar ju längre tid innan man själv kan hugga in om man ska fota maten först. 

12 kommentarer:

 1. Kika gärna in på min blogg och ställ lite frågor! Har lite av en bloggtorka nu och skulle behöva lite hjälp på traven, därför skulle det vara jätteuppskattat om u ville hjälpa mig!

  http://annadarner.blogg.se/2013/november/har-ni-nagra-onskningarfragor.html#post-comments

  Hoppas du har en bra dag, kram!

  SvaraRadera
 2. Det är kul att se matbilder, men jag börjar tröttna på all hets som blir med exakt allt.

  SvaraRadera
 3. sv. jaa exakt, förstår inte alls varför :O

  SvaraRadera
 4. Nej, jag fotar bara maten om det är något speciellt som när jag är ute på restaurang eller har en festmåltid hemma. :)

  SvaraRadera
 5. Haha lägger faktikst sällan upp matbilder där, men det händer, men fokus på natur hos mig ):

  SvaraRadera
 6. Jag fotar inte heller all mat.

  SvaraRadera
 7. Jag känner igen mig.. Jag fotar inte all mat jag gör, dessutom anstränger jag mig aldrig för att ta bilder på maten heller. Så när jag tar bilder går det snabbt och inget krångel :) Dock fotar jag bara till bloggen, inget till Instagram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ofta publicerar jag matbilder på bloggen. Bilderna raderar jag sedan från iPhonen eller från minneskortet.

   Radera
 8. Jag älskar ta bild på mat och lägga upp på bloggen eller instagram.

  SvaraRadera
 9. Jag lägger ut matbilder på bloggen ibland, men då bara tillsammans med receptet. Dock är bloggen så ny, så det finns bara några få recept än :-).
  Jag kommer stadigt att köra med "torsdagssoppan". Det äts för lite hemlagad soppa i Sverige, tror jag.

  SvaraRadera