lördag 28 december 2013

NyårsönskningarNyåret närmar sig med stormsteg. Många kanske börjar fundera på vilka nyårslöften man ska avge. Själv avger jag inga LÖFTEN. Löften ska man hålla och det kan ju inträffa saker under 2014, som gör att det är svårt att hålla dessa. Därför kör jag med önskningar istället. Fred vill ju alla ha, men förutom det, önskar jag mig:
 • Snö innan februari.
 • Att jag tränar regelbundet och att jag inte hamnar i down-perioder.
 • Nya cykelrundor i vår.
 • Att gå ner några kilon.
 • Att jag blir mer effektiv och ännu mer organisatorisk. Kanske borde jag köra med att skriva listor.
 • Mer läsning.
 • Börja ta längre promenader igen.
Avger du nyårslöften?

17 kommentarer:

 1. Tackar, känns som om de aldrig blir bättre, men vem vet kanske en dag :)

  SvaraRadera
 2. Ja får ta och se den filmen en dag! :)

  Ger aldrig några nyårslöften

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lika bra att inte avge några nyårslöften om man inte kan hålla dom.

   Radera
 3. Gör inte det, men ska göra det i år!

  SvaraRadera
 4. Nä,inga Nyårslöften här - God fortsättning & Gott slut på 2013 .....

  SvaraRadera
 5. Jag ska nog bara försöka träna mer i första hand :)

  SvaraRadera
 6. låter som bra önskningar! själv har jag bara ett o det är ganska klyshigt... tänkte nämligen försöka äta mindre godis ;-) haha. vet inte om du såg mitt kommentarsvar förresten men jag använder hur som helst photoshop cs6 för o redigera mina bilder :-)

  SvaraRadera
 7. Vilka bra önskningar! Bättre det än löften... Här måste jag verkligen ta tag i kilona efter denna julen ;)
  Håller med dig om vädret fy vad trött jag är på att duscha hundar varje dag! Kramis Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är bättre med önskningar än löften.

   Radera
 8. Det var inte lite du vill =)
  Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Brukar int egöra det för det är inge kul o bryta dem :)

  SvaraRadera