söndag 19 januari 2014

Nösunds Värdshus

Vilken underbar helg!

Idag har jag och min man kommit hem från en fantastisk helg, som vi har spenderat på Nösunds Värdshus. Nösund ligger på västra Orust. Inte nog med att vi hade det underbart under vår hotellvistelse. Förutom att vi kunde njuta av god service och härlig vistelse på själva hotellet, fick vi njuta härligt väder.  Tänk er ett soligt och vintrigt Bohuslän! Bättre än så kan man inte ha det en kall vinterdag.

Alldeles vid havet

Innan vi checkade in på rummet igår eftermiddag, åt vi en god lunchbuffé. Vi åt wallenbergare med potatismos. Mätta i magen, gick vi till rummet där vi sedan bytte om för att gå till spabyggnaden. 

Ett av Sjöbordarnas rum

På spaavdelningen njöt jag en lång stund i ljus- och solterapinsavdelningen. I bakgrunden kunde man höra vågskvalp och fågelläten. Det var bara att blunda och luta sig tillbaka. Så skönt det var! I denna del av året är det ju brist av ljus, så det var härligt att få "resa fram till sommaren". 

Man blev varm

Så mysigt!

Efter att ha solat en stund, var det skönt att njuta av ett dopp i en av de tre poolerna. I poolerna fanns klorerat havsvatten. Skjutdörrarna mot havet kunde man öppna. Men både jag och min man avstod att doppa sig i det iskalla havsvattnet. 

Vi gick sedan ut i badrockarna (jag hade dock vinterjackan över) tillbaka till sjöbodarna, där vi bodde. Vi gjorde sedan oss i ordning inför den väntade middagen. Mer om vistelsen får du läsa om i kommande inlägg. 


14 kommentarer:

 1. Såg härligt ut! :)

  Den har ingen symbolik för mig förutom att det är den första jag gjorde :)

  SvaraRadera
 2. sv: ris, lightmejeriprodukter, vitt bröd, vit pasta, knäckebröd, kokta rotfrukter (utom morot) och... ja, lite av varje egentligen, men det är svårt att till exempel bli bortbjuden eller äta ute eller äta i skolbespisningen :(

  SvaraRadera
 3. Åh vilken underbar helg... blir ju nästan lite avis...

  SvaraRadera
 4. ja de där såg ju inte helt fel ut :)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga festfrisyrer och nya trender!

  Välkommen!

  SvaraRadera
 6. Sv; Visst är dom tjusiga! :) Det var bra smaskigt kan jag säga!
  Vilken härlig dag det där såg ut som!

  SvaraRadera
 7. Tack, jag är riktigt nöjd med dem

  SvaraRadera
 8. Har svarat på din kommentar i det skyddade inlägget

  SvaraRadera
 9. Åh, gud så göööttt!
  Förstår att ni njutit.

  SvaraRadera
 10. Det ser ju inte ut som att ni direkt farit illa!! :P

  SvaraRadera
 11. Men så mysigt! Det var du värd! Kram

  SvaraRadera