onsdag 8 januari 2014

Träningskläder från ZalandoNu när man har börjat träna flitigt igen, skulle det behövas nya träningskläder. Jag har funnit dessa fina plagg på Zalando. Där finns hur många fina sportkläder som helst. Här är bara ett urval av märket Röhnisch. Det får snart bli ett inköp av denna snygga sportbh, en långärmad tröja, Röhnisch träningsjacka, fint linne och dessa tights. Hos Zalando är det just nu dessutom REA. Upp till 70% rabatt kan man få. Man borde definitivt passa på!

19 kommentarer:

 1. Snygga kläder! Skulle också vilja handla nu träningsplagg, men det får vänta! :)

  Rösta gärna på min hund i tävlingen om Sveriges gulligaste djur, skulle vara jättesnällt av dig! Tar inte ens en minut, skulle uppskattas väldigt mycket :) http://www.zoozoo.com/foto/52c942b20bb4219e447d7f34 (länk finns på min blogg också)

  SvaraRadera
 2. Snygga ! Tack för tipset. Alltid roligare att träna med snygga kläder ;)
  Trevlig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Jepp - snyggt... jag har dock så jag klarar mig (och lite till)
  Och ska det nu bli kallare även uppe i norrbotten så är det ändå bara lager på lager som gäller när jag springer - så ingen ser vad jag har på mig! haha...

  SvaraRadera
 4. Jag fick nya snygga LILA träningsbyxor från Puma utav mina döttrar i julklapp! De vet minsann vad mamma vill ha!

  SvaraRadera
 5. sv: jag med :D OmnomnoM! Synd att det är så mycket socker i mina. Jag använder nästan jämt vaniljyoghurt nämligen.

  SvaraRadera
 6. Ja, nog finns det mycket fint där! :)

  SvaraRadera
 7. Snygga kläder! Det är alltid mycket roligare att träna när man har snygga kläder! :-)

  SvaraRadera
 8. Ja pastasallad e fina grejjer

  SvaraRadera
 9. Ja, där finns det mycket man vill ha. Men jag sliter nog inte så mycket på mina träningskläder för jag har dom i flera år hi, hi. Men ett pat nya jazz byxor skulle jag behöva.
  Ha en bra dag och hoppas att det inte regnar för mycket på dig.

  SvaraRadera
 10. vilka snygga träningskläder, gillar linnet väldigt mycket!

  SvaraRadera
 11. Man blir motiverad med bekväma träningskläder och bra kvalite! Kanske får man gå in o shoppa lite :p

  SvaraRadera
 12. Man blir motiverad med bekväma fina träningskläder. Kanske blir en rundtur på zalando :p

  SvaraRadera
 13. Röhnisch är ett grymt bra märke :)

  SvaraRadera