torsdag 30 januari 2014

Yambo i snönDet har kommit ganska mycket snö de senaste dagarna. Temperaturen har varit lite mer behaglig. Den har legat på strax under nollan, vilket inte har känts så kallt. -4°C och ingen blåst är rätt behagligt.


Yambo njuter i den svalkande snön. Det är härligt att se! Dock önskar jag ju att snön snart är borta. 


Vilken goding!

8 kommentarer:

 1. Åh mina vovvar älskar också snön! =)

  SvaraRadera
 2. Härligt med hundar som verkligen roar sig kungligt när snön kommit, det gillar jag.
  Grannen har sin daghund och den gillar det verkligen :)

  Tillönskar dig en superb afton, det ska jag ha :)

  SvaraRadera
 3. Hej! nu har jag kört i gång dagens blogg! skulle vara jätte kul om du ville vara med, vem vet det kanske blir du som vinner o blir länkad inför alla mina läsare! ;) ny vinnare varje dag! http://annsoh.blogg.se/2014/january/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-15.html#comment

  SvaraRadera
 4. så söt!
  jag har nu dragit igång helgensblogg, skulle vara roligt ifall du ville vara med :) http://byrrebecka.blogg.se/2014/january/helgens-blogg.html#comments

  SvaraRadera
 5. Så mysig han är. Vi har massor av snö på vissa ställen, där den blåst ihop. På andra är det nästan barmark. Det blåser, blåser och driver. Hua!
  /P

  SvaraRadera
 6. Haha, sista bilden är ju oslagbar!!;D

  SvaraRadera