tisdag 4 februari 2014

Bloggstatistik och doft av jordgubbsglass

Min bloggstatistik

Gissa om jag blev paff  imorse, när jag upptäckte antalet sidvisningar bloggen uppnådde under gårdagen. Jag har faktiskt ingen aning om varför min blogg var så välbesökt igår, men roligt är det ändå. 

Underbara Yankee Candle

Nu bloggar jag under tiden som doften av jordgubbsglass sprider sig här hemma. Det luktar ljuvligt av doftljuset Yankee Candle´s summer scoop, som jag köpte idag. Jag älskar flera av Yankee Candles dofter, men mina favoriter är just den här samt Clean Cotton, Fluffy towels och tills sist Strawberry Buttercream. 

Ha en trevlig tisdagskväll!

18 kommentarer:

 1. Svar: Ja, det är hur kul som helst .. så roligt att få skapa massor :D

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är mycket bara jag får 500 sidvisningar haha! Men vad kul för dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här var absolut ett undantagsfall.

   Radera
 3. Semlefilen var magiskt god!!!
  Säg aldrig urk till något du inte testat.

  SvaraRadera
 4. Så roligt med många besökare. Kanske någon som länkat dej?
  Jag gillar också doftljus men jag vet inte om jag skulle klarat av jordgubbsglass. Skulle nog blivit allt för sugen.
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul när man får många besökare!

   Radera
 5. Smaksätter du aldrig din fil med kanel och socker? Några flingor? Eller bär?
  Jag säger aldrig att något jag inte smakat smakar något, eftersom jag inte provat.
  Jag älskar jordgubbsfil med för den delen.
  Eller citronyoghurt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag smaksätter med kanel men aldrig med socker. Men jag gillar inte att de redan har smaksatt filen. Det vill jag göra själv och det är nyttigare. Det är tillochmed nyttigare att själv tillsätta en klick jordgubbssylt i filen än att köpa jordgubbsfil.

   Radera
 6. Det är verkligen ett mysterium det där med statistiken. Vissa inlägg far iväg och blir lästa vilket givetvis är roligt men man undrar ju hur det kommer sig. Kul med många läsare och hoppas att de stannar kvar. Kramar Liza

  SvaraRadera
 7. Roligt med många besökare! För mig går det upp och ner kan jag lova, haha. Är ju kul bara om nån öht vill läsa mina ord...:)

  SvaraRadera
 8. Japp nu e de skönt när man e frisk igen, så man kan komma ut o röra på sig

  SvaraRadera
 9. Hoppas allt är bra. Vill tipsa om en tävling jag har på min blogg där man kan vinna en docka. Jag lottar ut 4 st dockor. Kika gärna in http://www.sjubarnsmamma.se/2014/02/04/httpwww-sjubarnsmamma-se20140204tavla-och-vinn-en-fin-docka-4-vinnare/

  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 10. GRATTIS till den fina statistiken...hoppas den fortsätter! Doftljus är inte min grej! Jag tycker att det luktar alldeles för starkt och konstgjort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr fortsatte inte statistiken på samma nivå.

   Radera
 11. När det blir så många besökare brukar det beropå spam/robotar

  SvaraRadera