onsdag 12 februari 2014

Diana och Sandra

I slutet av förra veckan hyrde vi tre dvd-filmer. Jag brukar föredra att se film på bio, men ibland är det mysigt att krypa upp i TV-soffan hemma för att se på film. Dessa två har jag nyligen sett:


Det är kul att man faktiskt har sett filmen Diana, men roligare än så är det inte.  Det var saker i filmen jag saknade eller som det blev för mycket av. Jag tyckte att Dianas söner saknades. Man fick nästan uppfattningen om att efter skilsmässan med Charles, träffade aldrig Diana sina söner, utan träffade endast nya kärleken Hasnat, som jobbade som kirurg. Det blev för mycket av dessa repliker: "Det går inte. Jag är ju kirurg!" (sagda av Hasnat)  och "Det vill jag inte. Jag vill ju hjälpa människor." (sagda av Diana). Jag fick ju för mig att det var Dianas kärlek, som dog tillsammans med henne i bilolyckan, Men det var ju Dodi, som Diana träffade för att göra Hasnat svartsjuk.The Heat såg jag i kväll. Jag var nog egenligen alldeles för trött för att se på film över huvudtaget. Jag brukar älska de filmer som Sandra Bullock brukar delta i, men inte den här. Filmen var med 15-årsgräns. Undra varför. Det var ju en komedi. Visst den hade sina roliga små glimtar, men det var ju inte så att jag vek mig av skratt.

Sammanfattninsgvis var väl ingen av filmerna direkt sevärda, men nu har jag åtminstone sett dessa och jag är glad åt att jag inte slängde ut pengar för att se filmerna på bio. Punkt.

7 kommentarer:

 1. the heat har jag sett, lite smårolig var den ju men inget speciellt :) Men tycker Sandra bullock är en riktigt bra skådespelare annars :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar Sandra Bullock också annars!

   Radera
 2. Mycket som skrivs på nätet är osanning.
  Det gäller att vara riktigt källkritisk. :)

  SvaraRadera
 3. Hej! nu är dagens blogg avslutad! kicka in och se fall det var du som blev vinnaren! :D om inte anmäld dig då igen i samma inlägg! http://annsoh.blogg.se/2014/february/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-9.html#comment

  SvaraRadera
 4. Tack för tipsen eller "otips", haha.
  Diana har jag inte sett och kommer nog inte se heller, efter din kritik. Då kan jag vänta, den kommer säkert gå på någon tv-kanal vad det lider.
  /P

  SvaraRadera