onsdag 19 februari 2014

Jag och OS

Applåder!


Det är nästan så att jag skäms. Bara nästan. Jag är nog den som följer OS allra minst, trots Sveriges framgångar. Jag är totalt ointresserad av sport, men att följa sporten i sådana här sammanhang borde man kanske göra. Jag inbillar mig att Sverige inte skulle få så många medaljer om jag skulle slå mig ner i TV-soffan för att följa grenarna. De få gånger jag har sett t.ex. en hockeymatch, har Sverige aldrig vunnit. Mitt tittande medför otur. Man kan ju alltid läsa om resultatet i tidningar eller på nätet i efterhand. Jag kanske fortsätter att låta bli att kolla på OS och annat som har med idrott att göra. Våga vägra sport!!! Dock glädjer jag mig åt hur bra det går för Sverige!

Kollar du på OS?

15 kommentarer:

 1. Att titta på sport är en fullständigt meningslös och fördummande sysselsättning!

  SvaraRadera
 2. Tittar på OS men inte på allt!

  SvaraRadera
 3. Det låter precis som jag brukar tänka... det går dåligt om jag nån gång kikar... Men liiiiite koll har man ju via radio och tv

  SvaraRadera
 4. nej här kollar ja inte så mycket men maken destå mera =)
  man har ju annat att göra :D sen får man reda på allt hur det gått ändå i fall man vill =)

  SvaraRadera
 5. Nej men att skriva inlägg tar tid och jag har inte alltid tiden och då slinter jag på orden, skriver ord som inte är riktigt riktiga ord osv.
  Jag lägger inte ner mer tankeverksamhet på hur jag formulerar mina inlägg, och jag mår lika bra för det :)

  SvaraRadera
 6. Jag kollar lite ibland! Kollar mest på det jag tycker är kul, bland annat längdskidor, stafetterna och några hockeymatcher! :)

  SvaraRadera
 7. nää kollar inte direkt på os. Kolla dock när dom åkte snowboard för att det är fränt ^^
  men annars inte

  SvaraRadera
 8. Du kan omöjligt ha ett mindre intresse för OS än vad jag har!! :)

  SvaraRadera
 9. Följer, är helt fel ord men plötsligt har någon satt på tv:n och det var ju stafetten, då. Så jag såg både herrar och damernas målgång. Hörde på radion att det blev en medalj till, till Sverige men vet inte i vilken sport. Men ändå är det lite kul. Men följer, är väl att ta i?
  /P

  SvaraRadera
 10. Man behöver inte var intresserad. Du är inte ensam. Mamma är med helt ointresserad. :) Men ditt tips på NOLL medaljer var rätt fel Karran. :)

  SvaraRadera
 11. Visst är det kul att det går bra :D
  Jag har verkligen inte följt det slaviskt men jag kollar på det jag tycker verkar vara viktigast eller roligast :D

  SV Tack!! Visst är de . Min fina kille :)

  SvaraRadera
 12. Du är INTE ensam. Jag hatar sportn :( i alla fall att titta på :P

  SvaraRadera
 13. OS...? vad är det? hahhashaha har inte sett nåt av OS, så du är inte ensam. ;)

  SvaraRadera