lördag 22 februari 2014

Öppet Hus


Jag kom först

Idag var det Öppet Hus hos Lerum Hunddagis & hundpensionat. Eftersom man ibland blir tvungen att lämna bort sin hund för en dag eller fler, ville jag besöka detta ställe för att få en bild av hur det var. Man vill ju inte lämna sin älskade hund vart som helst. 

Nosen fick jobba.

Yambo satte igång att nosa överallt på en gång. Det luktade gott överallt, tyckte han. Och självklart spanade även han in hur det var här.

Stora boxar

Jag tycker verkligen att hunddagiset/pensionatet verkade vara toppen! Jag fick enbart positiva intryck både av lokalerna och av personalen. Det var stora lokaler och det var rent & fräscht. Det luktade inte det minsta hund (jag tycker dock att det luktar gott av hund). 

Här vill jag gärna vara då och då!

Mjukt att ligga på

Det fanns flera soffor för hundarna att hoppa upp i. Det fanns även mjuka bäddar och mattor att ligga på. Yambo brukar föredra mattor. 

Trevligt och fint

Matte, får jag stanna?

Yambo verkade trivas här, även om vi inte var där så länge. Jag kommer definitivt att lämna Yambo här om det skulle behövas någon gång. Jag hörde även bara positiva omdömen av andra kunder, som hade sina hundar på dagiset. 

Lite kusligt första gången!

Yambo fick testa hundlöpbandet.  Han tyckte nog att det var lite konstigt och märkligt att gå på något, som rörde sig samtidigt som honom. 


Med lite godis funkar allt.

Yambo var riktigt duktig! Han fick testa i 2 minuter. Det var ovant för honom så här första gången. Jag hoppas vi testar denna motionsform för honom fler gånger. Det verkar onekligen effektivt.

Yambo blev väl mottagen, vilket jag uppskattade, även om det bara var ett kort besök. Jag känner att jag kan lämna vår lille älskling där om det behövs. Om inte annat vill jag att Yambo ska få pröva löpbandet fler gånger. 

13 kommentarer:

 1. ja viist e de hemskt att folk lever sina liv på facebook.
  men de där va ju ett häftigt ställe :) hunden ser ju nöjd ut

  SvaraRadera
 2. Ja vi har redan en medalj till, Sverige är ju i final i hockeyn och således en silver eller guldmedalj är redan säkrad =)

  SvaraRadera
 3. Vad fint det ser ut! Skönt att man har ett ställe att lämna hunden på om det skulle behövas.

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 4. Intresserad av bloglovinbyte? :)

  SvaraRadera
 5. Bra blogg!
  Var är er hund när ni jobbar? :)

  SvaraRadera
 6. sv: ja, jag gör det varje helg :)

  SvaraRadera
 7. Men åhh, så himla goo hund! :D Mysigt

  SvaraRadera
 8. Sv: Blev 322, skriv vilket när du följer mig :)

  SvaraRadera
 9. ~ Ser riktigt bra ut ~
  Han är otroligt vacker Yambo/Nospuss

  SvaraRadera