fredag 28 mars 2014

Flyttartagen?!


En möbel plockas ned.

Nä, vi ska inte flytta, det ser bara ut så. Vi ska däremot göra i ordning här hemma under helgen. Förhoppningsvis kommer vi både få mer plats och bättre ordning. Flytta om och slänga är något vi ska ägna oss åt under helgen. Jag hoppas att jag också ska hinna med att njuta av solen. 

Lådor fyllt med grejer.

Varför är det så svårt att göra sig av med saker, som både finns i skåpen och i förrådet? Om man inte har saknat vissa saker eller inte har använt dom de senaste två åren, då kan man väl göra sig av med "skiten"?

Det är svårt att göra sig av med en del grejer.  Jag tänker på CD-skivor. Om jag inte har lyssnat på skivorna de senaste 5 åren, kommer jag göra det i framtiden? Jag lyssnar aldrig på cd-skvor idag, utan det blir alltid på spotify.
Slänga eller inte?

12 kommentarer:

 1. Det är fortfarande picasa, du har frågat det innan ;)

  SvaraRadera
 2. Skivor som ligger i en låda tar ingen plats.. saker i lådor tar aldrig plats. Det är väl det bråten man ser för ögat som tar plats? ;)

  trevlig helg och lycka till .)

  SvaraRadera
 3. Självklart ska du INTE slänga fungerande cd-skivor. Lämna de istället till second hand...

  SvaraRadera
 4. Jag gjorde mig faktiskt av med alla mina när jag och C flyttade ihop för några år sedan och ska jag vara ärlig så saknar jag dem inte alls.
  Musiken finns ju så himla lätt tillgänglig ändå :)
  Trevlig helg !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det nog. Set är sällan man saknar slängda grejer. Det är bara svårt att göra sig av med det.

   Radera
 5. Ja fy de slutade på 7300:- inget kul alls

  SvaraRadera
 6. Tänker less is more.. Och har blivit bra på att slänga och inte spara något i onödan sen jag flyttade till Skeppet.
  Här finns inte utrymme för onödig barlast :-)

  SvaraRadera
 7. Flytta om o slänga är modellen jag brukar använda mig av också, bästa modellen om du frågar mig ;)

  Ang cd-skivorna, finns en andrahandsmarknad för det där, gå till nån affär tex på andra långgatan här i Göteborg, synd att bara slänga.

  Själv har jag ju bara allt på hårddiskar numera, cd-skivorna ligger i 13 kassar instuvade i förrådet, sparar dem av nostalgiskäl, fast egentligen är det lika bra att göra sig av med dem, får fundera på det.

  Ha en skön Lördagseftermiddag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Saknar du någon cd-skiva som du har i förrådet?

   Radera