lördag 22 mars 2014

Strax lördagsträning


Älskade Celsius!

Det är lördag och maken jobbar. Det jag helst gör då, är att gå och träna på gymmet. Det ska jag göra alldeles strax. Jag ska bara dricka upp min Celsius först. Hade vädret varit lite varmare och soligare, hade det blivit ett träningspass ute istället. Jag vet ännu inte om jag ska både köra styrka och kondition eller endast kondition. Jag får se vad jag känner för, när jag väl är där. 

4 kommentarer:

 1. Måste testa dem inte gjort det ännu, måste kolla nästa gång vi handlar om de har dem där :)
  Hoppas träningen gick bra :)

  SvaraRadera
 2. Har du träningschema du följer? :)

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillar min blogg..nä den ska jag inte lägga ner. Däremot dansen kanske! Roligt att du kommenterade...då hittade jag ju en ny blogg att läsa på köpet, din! Hälsningar Therese

  SvaraRadera
 4. åh vad jag saknar att dricka celsius nu när jag är gravid =)

  SvaraRadera