fredag 14 mars 2014

Vin och triss


Vilken fin flaska!
Helgen är !! Lugnet lägger sig och vinet är inköpt. Vinet Ti amo fick följa med hem. Jag har ingen aning om hur det smakar. Jag köpte givetvis vinet för flaskans skull. Vem vill inte ha ett keramikshjärta?

Vinst!
Inte nog att man kan inleda helgen med god mat och vin,  jag har vunnit på triss också! Jag bad om en vinstlott och det fick jag. Att jag syftade på en lott med miljonvinst, var ju inte så enkelt för expediten att veta. Nu blev det endast 30:-. Det får gå det också.

16 kommentarer:

 1. fint med hjärtan på flaskorna :D

  SvaraRadera
 2. ja men man får va glad för det lilla man får.

  oj va tufa laskorna va .. ja vill ha =)
  ha en fin lördag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får väl vara glad åt 30:-.

   Radera
 3. Ja de va en hård dag, skönt att va ledig imorrn

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte det var 3x1000 men såg fel på en nolla. Men 30 är väl en ny lott? Eller pengar tillbaka. Tar du pengarna så har du betalat halva vinaren (eller vad den kostade) och har ju tjänat ihop till hjärtat. Ha en skön lördag.
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinsten motsvarade ca 1/3 av vad vinet kostade. Det får bli en ny lott!

   Radera
 5. Håller mig till Lotto här jag, men en triss sitter inte fel det heller ibland. :)

  Viner ja, köpte ju många viner med kända artister o annat på, de flesta var ju skit, men Morbergs där var helt ok måste jag säga.

  Ha de bäst nu.

  SvaraRadera
 6. Ja det där set underbart gott ut. Hoppas det smakar...

  SvaraRadera
 7. Det blir en ny lott av det i alla fall! Bättre tur nästa gång! :)

  SvaraRadera
 8. Hoppas vinet smakade för flaskan var ju väldigt fin. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 9. Trevlig helg! Gillade du vinet? Jag tyckte att det var gott, men det finns godare i den prisklassen. Flaskan är superfin.

  SvaraRadera