tisdag 22 april 2014

Min nya väska


Jag har länge velat ha en mindre axelväska. En axelväska, som rymmer endast mobil, plånbok och nycklar. Man behöver ju väskor för olika behov och en större har jag ju redan. Igår hittade jag den där väskan jag ville ha på Accent. Märket är Spikes & Sparrow. Jag hade sådan tur för de hade 20 % rabatt på alla skinnväskor. I like it!

13 kommentarer:

 1. Jättefin.. verkligen. Själv är jag USEL på små väskor. Jag bara MÅSTE ha med mig halva bohaget om jag lämnar hemmet... men så finns det mesta i min väska om någon behöver...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det svårt att prioritera innehållet.

   Radera
 2. Väldigt snygg! :)
  Här har solen lyst hela dagen, där hos dig?

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja, dem är underbara.

  SvaraRadera
 4. Älska rabatter!! =)) Snygg som tusan är den!

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin väska! Är ute efter nått liknande faktiskt. Var den dyr?

  (lilla-pys.bloggplatsen.se)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på att den var av äkta skinn, så blev den inte så dyr. Dock minns iag inte priset just nu.

   Radera