fredag 18 april 2014

Påsklunch


Nääs Hotell 
Idag åkte jag och min man hit, nämligen bestämt till Nääs Fabriker Hotell och Restaurang. Det var verkligen ett spontanbesök. Ibland är de spontana besöken roligast!

Min förrätt

Det tänkta fikat blev istället en påsklunch. Det fanns mycket gott att äta! Vi började med den kalla tallriken, som sig bör. När bilden togs var ägghalvorna slut, men de fyllde på med fler efter en stund. Jag hade kunnat äta mig mätt på den goda osten. Jag älskar vällagrade ostar!

Dags att hämta varmrätten

Det fanns två varmrätter att välja mellan, lax eller lammstek. Maken valde laxen och jag tog lammstek. 

Lammstek med rödvinssås

Jag lade väl inte upp på tallriken särskilt fint, men det skulle ju i magen ändå och det makade likadant oavsett. Det smakade riktigt gott! Rödvinssåsen var helt underbar. Det jag saknade, var en blandsallad. 

Synd att man alrdig fick smaka på desserten

Denna dessert hade jag ju gärna velat smaka på. Den var tyvärr slut, när jag skulle ta. Men maken hann ju ta och tyckte att den var god!

9 kommentarer:

 1. Snällt av maken att ta slut på desserten :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var det dock inte han som tog den sista desserten.

   Radera
 2. Mums vad gott :D Haha schysst av maken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var det inte maken som tog den allra sista desserten. Dock var det väl en av de sista.

   Radera
 3. åh, så gott :) tråkigt bara att saker hann ta slut..

  SvaraRadera
 4. Ha en riktigt bra påskafton :)

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Verkligen! Man kan inte få nog av lax, ägg och lamm!

   Radera