lördag 17 maj 2014

Min lilla runda


Underbart med en cykeltur!
Så skönt det var att cykla tidigare idag! Det blev en sträcka på drygt två mil. Tiden retar mig lite grand. Jag var tvungen att bromsa till ett par gånger, så jag kunde inte utnyttja min fart på bästa sätt. Jag förstår mer och mer varför tävlingscyklister cyklar på bilvägen istället för cykelbanan. Jag hoppas att det inte dröjer så länge innan jag tar nästa cykeltur, men då vill jag helst cykla en annan runda. 

Nästa gång ska det gå snabbare!

11 kommentarer:

 1. duktigt :) ja vädret har ju varit perfekt idag

  SvaraRadera
 2. men oj så duktig du e. Härligt att cykla i fint väder nu då

  SvaraRadera
 3. Funderar på att gå till El-Giganten och utnyttja det där erbjudandet med "cykel på köpet".
  Fast då får man ju istället betala extra på själva inköpsprodukten...men lite billigare blir det ju :)

  Ha så gott nu och njut av söndagen, det ska jag :

  SvaraRadera
 4. Men åh så duktigt och grymt gjort utav dig! Vad härligt! :) Ha en underbar söndag fina du, kramar!

  SvaraRadera