onsdag 18 juni 2014

En trevlig kväll med kollegorna

En härlig kväll1
Jag har haft en fantastiskt trevlig kväll med mina kollegor. Vi har kunnat njuta av ett fantastiskt väder gentemot det regniga förra året. Vi fick intaga av en god grillbuffé. Att ta av havskräftorna var fantastiskt!! Inget man räknar med på en grillbuffé, men nog så uppskattat. Vi inledde kvällen med en brännbollsmatch. Efter tio minuter fick jag tyvärr bryta. Det känns så löjligt att berätta anledningen, men det var faktiskt så att jag blev träffad på smalbenet av tennisbollen. Det var en riktigt hård boll. Jag hoppas det onda försvinner illa kvitt. Nu får jag halta mig fram och inte vet jag hur jag ska lindra det onda. Hoppas det går över av sig självt.

5 kommentarer:

 1. Låter som du haft det riktigt trevligt, hoppas du dock inte får några men av tennisbollen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tyvärr är jag fortfarande stel i vaden, så jag haltar.

   Radera
 2. Ja de e alltid trevligt när knutan e på besök :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det såg ut, men tråkigt med bollen :( Hoppas det blir bättre!

  SvaraRadera