söndag 22 juni 2014

Grattis till min man!

Shopping i Nordstan

Idag fyllde min man år. Hipp hipp hurra! Eftersom jag inte hade hunnit att köpa någonting till honom, då midsommar kom emellan, tog vi oss in till stan så att han själv fick välja vad han ville ha. Min födelsedagspresent till man blev därför ett par jeans och en snygg tröja. 

Så gott!
Efter presentinköpen, mötte vi upp våra goda vänner. Vi gick till El Corazon för att äta. Det blev en onyttig, men samtidigt väldigt god pizza. Jag blev proppmätt och lämnade nästan halva pizzan. 

Läskande!
Efterrätten blev på Espresso House, där vi tog varsin frapino. Jag tog smaken jordgubb & mynta. Det var första gången jag drack en sådan och jag vet nu att det kommer bli fler gånger. Den smakade både gott och fräscht!

Att man ska jobba ett par dagar till, känns ganska overkligt. Semesterkänslan har redan infunnit sig under den här långhelgen. Men snart så.....

6 kommentarer:

 1. När får du gå på semester?=)

  SvaraRadera
 2. Jag har fem arbetsdagar kvar nu... jag behöver lite ledigt nu!

  SvaraRadera
 3. Grattis till mannen din!

  SvaraRadera
 4. Härligt med god mat och shopping. Ibland är det ju det bästa att låta dem välja själva vad de vill ha :-)
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 5. Låter som en mysig och bra dag! Kram

  SvaraRadera