fredag 27 juni 2014

Nylackade naglar


Äntligen färg på!
Då är äntligen naglarna lackade! Jag har så länge tänkt att jag ska måla mina naglar, men det har inte blivit av. Det var länge sedan naglarna var så här "långa". På grund av att mina naglar är ganska mjuka, har jag valt att ha korta, men nu verkar det som att naglarna har blivit liiite starkare. 

Jag föredrar rosa naglar

Tyvärr matchar inte detta med lacket på tånaglarna. Men just nu bryr jag mig inte om det. Det får justeras en annan dag. 

Vilken färg väljer helst du på naglarna? För min del blir det oftast en rosa nyans.

4 kommentarer:

 1. Fina naglar,själv använder jag inte mycket nagelack men om så blir det i diskret rosa ton :)

  SvaraRadera
 2. Jepp. .
  Rosa gillas. Och grönt och blåty .... alltså inte hela nageln utan typ tippar eller glitter.

  Gjorde naturella naglar med vitt glitter idag. Det passar till semestern. ..

  SvaraRadera
 3. Mina tår är just nu blå, naglarna alltså. Handens naglar målar jag sällan då det flagnar direkt. Badar och klipper hundar dagarna i ända så det är inte riktigt aktuellt att ha snygga naglar på jobbet. Men OM jag målar, målar jag gärna i rosa.
  /P

  SvaraRadera