torsdag 12 juni 2014

Solglasögon önskas


Ray-ban

Jag suktar just nu efter att par Ray-Ban med metallbågar. Jag tycker det är så snyggt!!! Men modellerna är många och det finns många olika färger på glasen. Den modell, jag har fallit för mest just nu är Cockpit, dock är jag inte helt 100.  Jag provade ett par i en glasögonbutik på orten, men det kanske går att hitta ett par billigare någon annanstans. Vad vet jag. Jag vill helst inte köpa via nätet, för det kanske inte blir helt rätt. Då blir man ju tvungen att skicka tillbaka.

Har du några bra tips att ge?

7 kommentarer:

 1. Vilka fina! Gillar verkligen de blåtonade i mitten :)

  SvaraRadera
 2. ja jag får fundera lite till :)

  SvaraRadera
 3. svar: Detsamma snälla du!!
  De blåa är sjukt snygga, även i verkligheten!!

  SvaraRadera
 4. Vill du tjäna lite extra sommarpengar? Kolla in min blogg för tips :)

  http://alexandrasohlin.blogg.se/2014/june/tjana-sommarpengar.html

  SvaraRadera
 5. Jag gillar dom också :) Hade ett par blåa, tills dottern gjorde sönder dom, såklart ;)
  Men hade valt gul om jag fått välja igen! Kram

  SvaraRadera