torsdag 5 juni 2014

Spökande visdomständer


Ont i käken

Aj, vad det kan göra ont! När jag ska gapa stort, vid gäspning eller när jag ska äta, gör det ont i min högra käke. Längst bak i munnen på överkäken, känner jag att det kan vara på grund av visdomständerna. Men jag är inte helt säker. Det gör inte ont i självaste tänderna, utan bara i käken. 

Finns det någon som känner igen det här? Någon som har eller haft liknande problem?

7 kommentarer:

 1. ajaj :/

  jag har konstakt problem med min käke med spända muskler, det kan nog vara muskeln .. prova att sätta knytnäven under hakan o gapa med svagt motstånd, upprepa, gör samma sak med handflatan på farmsidan av hakan o pressa frammåt :)

  SvaraRadera
 2. känner igen de där, när ja hade problem me mina visdomständer så vva de precis så, hade ont i truten men inte i tänderna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gjorde du åt det? Gick det över av sig självt?

   Radera
 3. ja gick till tandläkaren o då drog de ut 2 visdomständer, o sen blev det bra direkt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det kanske det jag får göra också. Det är tur att jag inte känner någon snmärta när jag tuggar tuggummi!

   Radera
 4. Ja gå till tandläkaren så e ja säker på att de löser sig :)

  SvaraRadera
 5. Tack, gillar att man dessutom får bältet på köpet ;D
  Jobbigt med tänder som krånglar.

  SvaraRadera