fredag 25 juli 2014

Färg på ögonbrynen

Svårt att tro att det ska bli brun färg av detta.
Idag förvandlades hemmet till salong. Mina ögonbryn är ganska ljusa normalt sett. På sommaren blir de ännu ljusare. Då är de så ljusa att man kan tro att de inte finns till. Därför köpte jag ögonbrynsfärg, som jag blandade till hemma.


Färgen fick sitta i under 20 minuter. Jag är nöjd med resultatet. Få se hur länge färgen sitter i.

7 kommentarer:

 1. SV: Det var himla mysigt & gott också! :) ha en fortsatt fin kväll. Kram!

  SvaraRadera
 2. Håret på mina ögonbryn (eller vad man nu ska säga) är så tunt att de knappt finns där, så för mig hjälper inte ens färgning tror jag, haha, men superfint!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att det inte hjälper att färga!

   Radera
 3. Fint. Så bra att det finns färg att lägga i så man slipper att måla. Jag har turen att ha mörka, fylliga så jag inte ens behöver måla dem. Men jag får noppra dem en hel del istället för att få bra form ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du slipper färga dina ögonbryn! Mina är inte särskilt fylliga och det tycker jag är synd.

   Radera