söndag 31 augusti 2014

Dags att höja motivationen!


Tuff träning!
I morse steg jag upp ganska tidigt för att tvätta. Efter X antal maskintvättar stack jag iväg till gymmet. Det var faktiskt fjärde gången den här veckan. Mitt mål att någon form av träning ska ske tre gånger per vecka, så det blev ett bonuspass idag. 

Garmin Vivolit

För att höja motoviationen ett snäpp och för att för att kunna föra statistik över ens träning, åkte vi idag till SIBA för att införskaffa en aktivitetsmätare. Jag var först lite osäker på vilken jag skulle skaffa. Polar Loop hade jag kikat på tidigare, men jag bestämde mig för Garmin Vivolit för den kändes så bra helt enkelt. Man behöver inte ladda batteriet, utan det byts ut efter ungefär ett år.Jag lovar att jag kommer att recensera denna, när jag har testat den mer.  Jag tror verkligen att vivofit kommer att hjälpa mig igång.

12 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Hur fungerar den där aktivitetsmätaren, vad är det den mäter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aktivitetsmätaren mäter kaloriförbränningen, steg, sömn, sträcka och klocka.

   Radera
 2. aktivitetsmätare ? vad mäter den

  SvaraRadera
 3. Det gäller att inte sätta ribban för högt utan om man tar en extra träningsdag så får det bli bonus. Aktivitetsmätare var nåt nytt förr mig. Det måste jag ta och kolla upp, låter dom en kul pryl.
  Ha nu en bra Måndag.

  SvaraRadera
 4. Ska bli riktigt intressant att höra din recension sedan.

  SvaraRadera
 5. Du är så duktig vännen! Stolt över dig! Kram

  SvaraRadera