söndag 24 augusti 2014

Hundsim och 10 000 timmar

Otroligt bra jobbat idag!


Idag var det Yambos tur att träna. Simning i bassäng är perfekt träning för honom. Sedan fick Yambo massage och laserbehandling som han älskar! Yambo har fått en starkare rygg, vilket är otroligt bra, eftersom det är ryggen som bä upp hela kroppen. Med tanke på Yambos artros är det bra att han får röra sig i vatten. Det är en skonsam träning för honom.  På hundcentrat hade vi idag en väldigt energisk kille, vilket var otroligt roligt att se.

På väg  hem, stannade jag till vid mataffären och handlade några nödvändigheter. Jag hyrde även en film på Hemmakväll.Jag hyrde filmen 10 000 timmar. Med tanke på att filmen räknas som komedi, hade jag räknat med att jag skulle skratta en del. Tyvärr, skrattet uteblev. Filmen handlar om Eric som vinner pengar på en skraplott. Hans fru vill att de lägger pengarna på huslånet och på en dränering. Eric vill hellre träna fotboll i 10 000 timmar för att bli en professionell fotbollsspelare.

Filmen var väl lite småtrevlig, men inte mer än så och den kommer att glömmas bort. Den är inte alls i samma nivå som Sommaren med Göran. Från den sistnämnda kommer jag fortfarande ihåg en del citat eller scener. I morgon är 10 000 timmar nästan helt bortglömd.

Har du sett denna film?

11 kommentarer:

 1. Har inte sett filmen och nu litar jag nog på dej och kommer kanske inte att se den. Eller, inte hyra den i alla fall. En dag kanske den sända på tv.
  /P

  SvaraRadera
 2. Godmorgon och se till att du har en bra vecka

  SvaraRadera
 3. Åhh lilla vovven han gillar att bada han :)

  SvaraRadera
 4. Härliga vackre Yambo <3

  SvaraRadera
 5. Nej, inte sett filmen!
  Så go Yambo är!!

  SvaraRadera