måndag 11 augusti 2014

Nytt liv startar idag


Nu ska jag starta ett nytt liv!
Idag var vi några på jobbet, som vägde oss inne hos skolsköterskan. Det måste ha varit något allvarligt fel på den vågen. Eller så är det bara jag som inte vill tro på vad den visade. Nu får det nya livet starta. Så är det bara!! Mer kontinuerlig träning, nyttigare kost och mindre fika. Jag borde kanske leta upp min stegräknare. Antalet steg kan ju faktiskt sporra en. Jag har ju en gång i tiden varit rätt flitig vad det gäller att stega på. 


Jag ska nog ha en annan inspirationskälla än Morgan. Nu ska jag själv till gymmet!

6 kommentarer:

 1. Jag har ett tips! Börja amma! Man rasar i vikt :)

  SvaraRadera
 2. Jag är också inne på att skaffa mig en stegräknare =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får nog införskaffa en i helgen.

   Radera
 3. God sommarmat och dryck i överflöd har verkligen satt sina spår även här så nu är det dags att ta itu med det.
  Brukar oftast gå ok och lättare när vardagsrutinerna kickar igång igen för min del vilket är imorgon så då så...

  Trevlig tisdag!

  SvaraRadera
 4. Tycker alltid andra vågar visar annat än min egen. Märkligt det där! :( Kram

  SvaraRadera