tisdag 16 september 2014

Coca-cola Life


Provsmakat
Har någon mer än jag smakat på Coca-Cola Life? Denna innehåller innehåller en tredjedel så mycket socker som en vanlig cola och även färre kalorier. Smaken av cola känns inte så tydlig. Smaken påminner lite grand om smält igloo-glass, som det står beskrivet om HÄR. Den smakar inte illa på något sätt, men originalet är godare. Allra godast enligt mig är Cola Light. Jag dissar inte drickan helt, men det finns godare val.

8 kommentarer:

 1. Tack så mycket :)

  Hmm jag dricker så sällan dricka egentligen så kommer nog hålla mig till vanlig cola.

  SvaraRadera
 2. tycker den påminde om den svarta colan.

  SvaraRadera
 3. cola ska smaka cola :)

  SvaraRadera
 4. Inte testat den, stod och kikade lite på den i affären men ställde tillbaka den när jag såg att den faktiskt innehöll socker. Blev besviken att den inte var sötad med stevia helt och hållet. Hade varit perfekt för en person som mig, konsumerar pepsi max till extrema mängder, haha. Neh, har skärpt mig, men fortfarande 0,5-1flaska nääästan varje dag. Toooooo much!!

  sv; Jaaaa, så sjuuuukt goda. :))))

  SvaraRadera
 5. Inte provat, men får göra det någon gång. :)

  SvaraRadera
 6. Åh jag vågar inte ens smaka den men sällan sånna är godare än orginalet.

  Kika gärna in på min blogg och kanske lämna en kommentar tillbaka? På min blogg kan du läsa om min vardag, mycket träning, mitt distansförhållande med en blivande soldat, vänner, tips mm. Du kan även just nu läsa mitt senaste inlägg, att vara kär på distans. Ha en fortsatt trevlig dag, kram. :)

  SvaraRadera
 7. Verkar lite över ambitiöst att släppa så många cola sorter :P själv håller jag mig till zero varianten :-)

  SvaraRadera