onsdag 24 september 2014

Nyfriserad


Under förvandling
I kväll har jag varit och klippt mig . Det fick bli lite färg i håret också, närmare bestämt en ljus bottenfärg. Den ljusa färgen jag redan hade blev genast mycket mer naturligare och fräschare på något sätt.

Gott med kaffe
Det är alltid trevligt med en kopp kaffe under tiden färgen sitter i. Jag hoppade skvallerblaskorna och surfade på iPhonen istället. 

Nöjd!
Jag blev riktigt nöjd med färgen.  Sedan var det roligt att testa en ny frisör, som jag gjorde idag. Än har jag inte vågat att testa ny frisyr. Nu har jag haft samma frisyr ett bra tag, men inte vet jag vad jag skulle vilja ha istället.

9 kommentarer:

 1. Snygg färg. ser väldigt fräscht ut på bilden!

  SvaraRadera
 2. Vad bra färgen blev:) Modigt av dig att byta frisör. Själv vågar jag inte gå till en frisör överhuvudtaget, mamma får stå för klippning på mig:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att ha en mamma som kan klippa!

   Radera
 3. Det blev jättefint vännen! Kram

  SvaraRadera
 4. Bra service när de erbjuder kaffe och kaka medan färgen sitter i :) Inte alla som gör.

  Svar: Ja, nu när läget blev som de blev är jag glad över den nya bilen.

  SvaraRadera