lördag 18 oktober 2014

Helgens TV
Så fel jag hade. Jag trodde vår prins Carl Philip var stel, högfärdig och tråkig. Men jag har helt ändrat uppfattning efter att jag såg gårdagens program av Hellenius Hörna. Prinsen berättade om hur Hey Baberibas parodier om kungafamiljen har påverkat honom. Prinsen berättade också om sin dyslexi och om sin kärlek till Sofia. Min uppfattning numera är att Carl Philip är en hövlig, klok och humoristisk person. Så klokt av honom att ställa upp! Sedan tycker jag ju också att David Hellenius gjorde ett bra jobb som intervjuare.


Och i kväll blir det mer bra TV. Vi ska se första avsnittet av femte säsongen av Så mycket bättre. Tyvärr funkar inte vår TV, men det är tur att man kan lita på TV4 Play i ett sådant läge. Jag ser framemot att få se Carola. Hon var min allra största idol, när jag var liten och jag tror hon kommer göra succé i programmet.

12 kommentarer:

 1. Åh, det var ett riktigt bra program igår.
  Och han verkar onekligen otroligt trevlig, jordnära och charmig den där prinsen :)

  SvaraRadera
 2. Jag såg också Carl Philip på programmet igår. Tycker han verkar vara en fantastisk människa.

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara hålla med! Ibland fastnar man vid tv:n! Fortsatt trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Håller med din ang Prinsen - Han var kanon :)

  SvaraRadera
 5. Jo..när man ser människor i ett sådant program som man är van att se på annat vis får man en annan uppfattning.
  Precis som Reinfeldt när han intervjuades i ett liknande program...man får en annan uppfattning än bilden man har av dem.
  Carola tyckte jag sjöng riktigt bra...!
  Ha de bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tur att man kan ändra uppfattning!

   Radera
 6. Jo men hittils har de varit intressant, men de ska bli skönt att komma hem sen

  SvaraRadera
 7. Prinsen är ju rolig! Dansat med honom i Båstad jag en gång i tiden. :)

  SvaraRadera