söndag 26 oktober 2014

Kyla eller regn?


Autumn Came with Wind and Gold
Kallare snart?

Jag gillar alla årstider, men allra mest sommaren. Den höga klara höstluften är underbar! Men jag gillar inte att det har regnat så mycket de senaste dagarna. Att behöva ta en promenad med hunden i ösregn är inte så populärt, även om det då är särskilt skönt att stiga in efteråt. För att slippa regnet önskar jag faktiskt att det snart blir lite kallare. Det har ju än så länge varit väldigt milt ute. Jag föredrar kyla framför regn. Vilket gör du?


11 kommentarer:

 1. Svår fråga:-) Jag tror iof jag hellre har kyla än regn så länge jag slipper köra bil. Tycker nämligen inte om halkan som ofta följer med kyla här längst i söder…

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att köra när det är halt är inte särskilt trevligt.

   Radera
 2. Ja detta eviga regnandet kan man bli knäpp på, men nu får kylan vänta tills vi flyttat in, packat ner vinterjackan haha

  Ja stockholm var kanon

  SvaraRadera
 3. Mycket hellre kyla än regn!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar alla årstider men måste säga att den här regnperioden inte är någon favorit. Hellre lite kyla och snö än gråa dagar med allt regn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, detta regnande hoppar man gärna över.

   Radera
 5. Så vackert Fotokollage ♡
  Jag föredrar helt klart kylan vid promenader!

  SvaraRadera
 6. Jag föredrar också kyla framför regn, men samtidigt så gillar jag när det smattrar på rutan och man sitter inne med tända ljus och en god kopp te i soffan :)

  SvaraRadera