onsdag 8 oktober 2014

Lyx i en ask

Tre askar
Idag fick jag hem tre paket från jobbet. Jag hade beställt produkter från NEWBODY av en kollega. Det blev strumpor och trosor till mig. Till maken blev det sportstrumpor. 
Lyx för mig
Ibland är det inte mycket som behövs som lyx. Fina hoprullade strumpor i en ask, kan kännas nog så lyxigt för mig.

Besökstoppen
Bli medlem du också!

11 kommentarer:

 1. Har du ingen sån mest spelade lista i mobilen? =)

  SvaraRadera
 2. ja dom har jättefina förpackningar.
  Köpte två sportbh:s i våras.. jättebra. Och strumpor och linnen med.. har sparat kartongerna till framtida presentaskar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Deras sportbh är jag nyfiken på, men är så osäker på vilken storlek jag ska välja.

   Radera
 3. Älskar när det kommer hem så fint i en box :-) Som du skriver, det blir så lyxigt då!!

  Ville kika in och tipsa om min tävling jag har på bloggen. Du kan vinna modelleringsverktyg för sugarpaste/marsipan. Blomutstickare i 4 olika storlekar och det enda du behöver göra är att kommentera att du är med. Väldigt enkelt, bra va? :-) Glöm inte att kika in i december sedan då jag kommer ha en Adventskalender där jag lottar ut en ny grej varje dag mellan den 1-24 december. Sponsorer är allt från Eva Solo till Tårtdecor! :-) Ha en bra dag!

  SvaraRadera